030 41 00 790

Wat we doen

Een event, campagne, digitale strategie of vormgeving van promotiemateriaal : voor ons is het allemaal communicatie én altijd uitdagend.
Marlous van de Wiel, senior communicatieadviseur

8 expertises

Alles is niets!? We kunnen zeker niet alles, maar wel heel veel voor je betekenen. Met specialisten per expertise, beloven we je dat er altijd vakmensen aan jouw opdracht werken. Onze expertises zijn ondergebracht in drie teams: Events, Creative Studio en Digital.

Bedenken en waarmaken

Het klinkt misschien cliché, maar onze effectmakers werken met hoofd, hart en handen aan jouw project. Wat populairder gezegd: we zijn van de strategie, concept én productie.

Generalist vs specialist

Met zoveel disciplines onder één dak, zou je ons een generalist kunnen noemen? Wacht! Onder hetzelfde dak werken 30 specialisten individueel én samen aan al die uiteenlopende communicatievraagstukken. Huh? Inderdaad, zo makkelijk krijg je ons niet in een hokje:-).

Hoe doen we wat?

We gáán echt voor je. Echt echt. We staan altijd in de D van Drive. Misschien komt het omdat Simon (de effectmaker van het eerste uur) zo ontzettend niet tegen ontevreden klanten kan. Want wat willen we graag dat je blij bent met ons en ons werk.

Bekijk het maar!

Voor wereldse merken en lokale helden werken we aan uiteenlopende communicatievraagstukken. Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een aantal klinkende referenties.

0
vlag
0
wapens
0
medewerkers
0
sinds
Een interactief jaarverslag, nieuwe merknaam of idee voor de opening van je pand nodig? Zet onze effectmakers aan het werk!

Vrijblijvend brainstormen?

Kom eens langs!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks schrijven we inspirerende blogs en delen we onze kijk op impactvolle events, krachtige communicatie en digitale ontwikkelingen. Dit wil je niet missen!