Werken bij

Werken bij effectgroep*

Het bruist in het hartsie van het land. We groeien in rap tempo en gaan vol gas vooruit. Voor onze klanten bedenken én maken we alles voor en vanuit hun merk. Onze paraplu is communicatie. En daaronder vallen campagnes, events, design, merkontwikkeling en arbeidsmarktcommunicatie.

cultuur

Onze match

Wij zijn een mashup van Amsterdamse creativiteit, Rotterdamse lef, Groningse nuchterheid en Brabantse gastvrijheid. Daarom voelen we ons ook zo thuis in Utrecht! ;) Wat we doen vinden we écht heel leuk. Dagelijks werken we met veel plezier samen op onze creatieve vloer aan de communicatie uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar onze effectmakers? Bekijk ze hier.

Quotes

Wat onze effectmakers zeggen

Na mijn afstudeerstage ben ik bij effectgroep* blijven werken, en dat is niet voor niets! Ik krijg veel verantwoordelijkheid om aan hele leuke en leerzame projecten te werken voor fijne opdrachtgevers. De diversiteit en uitdaging in mijn werk maakt het zo leuk, geen dag is saai!

Veerle Jansen
Projectmanager Events

Tamar

Werken bij effectgroep* is voor mij de ideale combinatie van afwisselende projecten, co-creatie en persoonlijke ontwikkeling.In elk project ervaar ik weer een nieuwe kans om te zorgen dat het project tot in detail klopt. Door krachten te bundelen gaan wij elke dag voor een nog beter resultaat. Bij effectgroep* leer, ervaar en lach ik elke dag!

Tamar Nijenhuis
Project Manager

Ik ervaar effectgroep* als een club mensen die zich samen inzetten om toffe, creatieve, goede ideeën te bedenken en uit te voeren. Je wordt iedere dag gestimuleerd om je beste werk ooit te maken. Je hebt daarin veel vrijheid en verantwoordelijkheid, niemand die je zegt hoe je het MOET doen, maar graag helpen met hoe je het KAN doen.

Erik Ranke
UX-Designer

Ik heb geleerd dat de mooiste dingen pas ontstaan aan het einde van je comfortzone. Na 6 jaar effectgroep* kan ik oprecht zeggen dat ik niet anders meer zou willen. Wat mij betreft is dit avontuur pas net begonnen.

Marlous van der Wiel
Senior Communicatieadviseur

Bold ideas, great results

Onze missie? Met gedurfde ideeën zorgen voor écht resultaat. Zodat we intens tevreden opdrachtgevers hebben die van oor tot oor glimlachen om de resultaten van ons werk. We denken grenzeloos en abstract en worden daarna praktisch en concreet. Wat we bedenken maken we (bijna) allemaal in huis . Zo kunnen we waarmaken wat we beloven.

Yep, een pingpongtafel

Werken-bij-effectgroep* betekent ook een hele leuke tijd beleven. Word hard, play hard! Dus die pingpontafel op onze creatieve vloer in Utrecht is check! Maar ook Lunch & Learn sessies, potjes padel, borrels in Utereg ons stadsie en leuke zomerse activiteiten en winterse feestjes. Dus hou je van social events en is werk voor jou meer dan alleen maar werken? Dan zit je bij ons écht goed.

Waarom kiezen voor effectgroep*?

  • Never a dull moment: met veel creatieve collega’s en toffe opdrachtgevers verveel jij je nooit. We promise!
  • Een écht leuke werkomgeving. Punt.
  • Veel vertrouwen, veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid.
  • Meer dan een baan: een reis van ontwikkeling, groei en grenzen verleggen.
  • En jij wilt toch ook werken voor het beste bureau van Nederland (bron: MT1000).
Voor jou

Wat je daarvoor terugkrijgt?

Onze 4 V’s

Je krijgt van ons lekker veel verantwoordelijkheid. En als je die neemt, heb je aan ons je beste werkgever ooit. En verder? Veel vertrouwen en vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken. En de V van veiligheid: om feedback te ontvangen en geven.

Meer dan een baan

Werken-bij-effectgroep* is een reis van ontwikkeling en groei. Een reis waarin je je grenzen verlegt en het beste uit jezelf haalt, in welke fase van je carrière je ook zit. Wat zijn de stippen op jouw horizon en wat is er nodig om ze te bereiken?

Goede voorwaarden

We bieden je een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een laptop. We investeren ook graag in je verdere ontwikkeling.

Toffe collega’s

Je werkt samen met 35 super leuke collega’s, onze effectmakers. Enthousiaste en gezellige professionals die echt (bijna) altijd positief zijn. Schouder aan schouder, samen mooi werk maken. Dus ja, die duim omhoog graag!

marketingbureau utrecht
#share

Social posts van effectmakers

Pssssst… Kirsten zoekt oogcontact!

Veerle heeft een verhoogde hartslag.

Afra na 1 maand effectgroep*.

Roze… dé kleur volgens Sandra.

Werken bij effectgroep*?

Neem contact op met onze HR Manager Sandra. Je bereikt haar per mail via werkenbij@effectgroep.nl of bel 030 41 00 790 . Bekijk hier onze actuele vacatures.