Wervings­campagne

met écht resultaat

Overweeg je een wervingscampagne vanwege het grote aantal vacatures binnen jouw organisatie? Een wervingscampagne geeft jouw organisatie en vacatures meer zichtbaarheid en onderscheidend vermogen in de ‘war on talent’. Wij helpen organisaties met het opzetten en verbeteren van hun arbeidsmarktcommunicatie en wervingscampagnes, waardoor meer instroom en minder uitstroom. Vanuit Utrecht werken we voor bekende merken, overheid en non-profit. Hoe we dat doen? Lees verder of neemt contact op met onze senior communicatieadviseur Marlous een gesprek.

 

Leen Bakker bezorger campagne

Arbeidsmarktcommunicatie

We weten hoe we van jouw organisatie een woest aantrekkelijke werkgever te maken. Van het creëren van een sterke Employer Value Proposition tot aan het bedenken en uitrollen van een wervingscampagne. En van een intern cultuurprogramma tot aan een werken-bij site. We werken vanuit het hart van jouw organisatie en dompelen onder in jullie doelgroep. Zo hielpen we eerder Leen Bakker, Kwantum, Beweging 3.0 en Baker Tilly met arbeidsmarktcommunicatie en een wervingscampagne met écht resultaat.

Alles onder één dak

Wij hebben alles in huis voor jouw wervingscampagne. We maken een helder plan van aanpak voor jouw vraagstuk. Het team bestaat uit een communicatieadviseur, creative, grafisch vormgever, copywriter en campagne manager. Zij ontwikkelen het conceptueel gedachtegoed, de content en communicatiemiddelen. Met een slim mediaplan zorgen zij voor maximaal bereik onder de doelgroep. We nemen de lead (=ontzorgen) en richten ons op het behalen van de vooraf bepaalde doelstellingen.

Bold ideas, great results

Focus op resultaat

Hebben jouw wervingsinspanningen niet het gewenste effect? En merk je dat je toe bent aan nieuwe ideeën en inzichten? Wij zetten onze tanden in jouw wervingscampagne en zorgen voor bereik, zichtbaarheid en onderscheidend vermogen.

Deurtje open, deurtje dicht

We gaan voor succes en zijn pas tevreden als er rijen met potentiële collega’s voor de deur staan. En de achterdeur dicht blijft. We helpen je graag met het binnenhalen en behouden van nieuwe collega’s.

Samen zoeken naar kansen?

We maken graag kennis en zijn benieuwd naar jouw uitdagingen. Neem contact op met Marlous via marlous@effectgroep.nl ontdek de veelzijdigheid van ons bureau!