Echt?

Mogen we dat zeggen?

Jazeker!

Jezelf het beste bureau van Nederland noemen. Eigenlijk past dat niet zo bij ons. Liever zetten we onze klanten in de spotlights en werken wij achter de schermen aan hun succes. Maar toch… we roepen het wel. Want stiekem zijn we super trots op die waardering en erkenning. En ergens begrijpen we het ook wel:-). Maar hoe zit het ook al weer? We leggen het je graag uit.

MT1000 effectgroep
Het onderzoek

MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en klantgerichtheid van zakelijke dienstverleners in Nederland. Meer dan 5.000 beslissers gaven hun dienstverleners een NPS-score op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. En inderdaad, uit dat onderzoek blijkt dat wij onszelf voor de derde keer op rij ‘de beste’ mogen noemen in twee (!) categorieën: Communicatieadvies én Eventmarketing. Dat hadden ze bij de redactie van MT/Sprout nog niet eerder meegemaakt…

En dus?

Bij effectgroep* gáán we echt voor resultaat voor onze opdrachtgevers. Het is onze ‘grit’: met passie en hard werken zorgen dat opdrachtgevers krijgen wat ze nodig hebben. Net even die stap extra zetten. Het lef hebben om dingen te doen die nog niet zo comfortabel voelen. Goed luisteren. De tijd nemen voor strategie en creatie. En dat doorvertalen naar oplossingen die écht werken. We kunnen niet anders. We willen niet anders. Dus zijn we zo ontzettend blij dat onze opdrachtgevers dit allemaal écht waarderen.

Vertel dan!

Onze mentaliteit

Grit is de eigenschap om met doorzettingsvermogen en passie (langetermijn) doelen te bereiken. En dat is wat ik elke dag bij onze effectmakers ervaar. De wil om goed werk te leveren. De motivatie om betekenisvol te zijn. En de ambitie om waardevolle resultaten te behalen. Projecten kennen altijd obstakels en verrassingen. Omstandigheden wijzigen snel en vaak. En er is niets zo veranderlijk als een opdrachtgever :-). Maar bovenal verandert het communicatielandschap in rap tempo. Net zoals de dagelijkse uitdagingen van onze opdrachtgevers. Daarom zijn doorzettingsvermogen en passie key om linksom of rechtsom onze belofte waar te maken: werk leveren met écht resultaat.

Dus wat is onze ‘winnende mentaliteit’? Dan is het antwoord grit. Een woord wat je niet zo vaak hoort. Maar die vier letters slaan wat ons betreft de spijker op z’n kop.

We kunnen écht niet tegen ontevreden klanten. Echt echt niet. Die intrinsieke motivatie op onze creatieve vloer is goud waard.

Marlous van de Wiel - senior Communicatieadviseur effectgroep*

Tot slot

Het is natuurlijk prachtig om te mogen zeggen dat je het beste communicatiebureau en beste evenementenbureau van NL bent. Maar we maken gewoon fouten, we leren elke dag en we zitten er ook weleens goed naast. Juist op die momenten ervaren we de kracht van onze effectmakers. Potdomme, zeggen ze dan. En soms nog wel een lelijker woord. Even flink balen. Om daarna keihard aan de slag te gaan. Zodat het opgelost wordt en het uiteindelijke resultaat nog beter is. Die winnaarsmentaliteit maakt effectgroep* het mooiste bureau om voor te mogen werken (al zeggen we het zelf:-).

Meer weten over ons bureau?

Neem dan contact op met Simon via mail of 030 – 41 00 790.

Recent werk bekijken?

Leen Bakker bezorger campagne

Leen Bakker

Wervingscampagne
Koning Willem-Alexander opent Tergooi MC

Tergooi MC

Opening
Campagne spieren voor spieren

Spieren voor Spieren

Campagne

Great Place To Work

Campagne

Politie IV

Meerdaags evenement