Welkom bij

effectgroep*

Communicatiebureau Utrecht

Vanuit ons kantoor Life in Utrecht bedenken en maken we effectieve en creatieve campagnes en communicatieoplossingen waar opdrachtgevers écht iets aan hebben. We werken voor bekende merken zoals HP, non-profit zoals MantelzorgNL en overheid zoals het Ministerie van BZK. Ons communicatiebureau heeft alle disciplines in huis voor merkontwikkeling, voorlichtingscampagnes, arbeidsmarktcommunicatie en design.

Alle expertises

Onder één dak

We zijn een full service communicatiebureau uit Utrecht met 35 effectmakers in vaste dienst. Onze effectmakers hebben alle expertise in huis voor jouw interne en externe communicatievraagstukken:

  • Strategie
  • Communicatieadvies
  • Design
  • Copy
  • Arbeidsmarktcampagnes
  • UX/UI/Development
MT1000

Nr. 1 bureau van NL

MT/Sprout onderzoekt jaarlijks de kwaliteit van zakelijke dienstverleners en publiceert de resultaten in de MT1000. We mogen ons voor het derde jaar op rij het beste communicatiebureau van Nederland noemen! 

Ongeveer 5.000 respondenten wordt gevraagd om hun bureau te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. We zijn super trots dat we dankzij onze opdrachtgevers de hoogste scores behaald hebben! We gaan al meer dan 25 jaar voor het resultaat van onze klanten en blijven dat iedere dag weer doen.

Communicatiepartner

Voor echt resultaat

Als creatief communicatiebureau uit Utrecht zoeken we altijd naar oplossingen die ervoor zorgen dat jouw doelen bereikt worden. Deze belofte is diepgeworteld en vind je terug in onze naam: wat we doen moet echt impact maken. We investeren graag in langdurige samenwerkingen. En van onze effectmakers mag je écht resultaat verwachten. Echt écht.

Crossmediaal

Digitaal, live en offline

Communicatie is overal. En precies daarom zijn wij niet in één hokje te plaatsen. Vanuit kennis en met creativiteit werken we aan online, live, offline en crossmediale projecten. Omdat we veel in huis hebben, schakelen we snel en werken we efficiënt. Bekijk ons gevarieerde portfolio met recent werk voor bekende merken, overheid en non-profit.

Communicatiebureau Utrecht gezocht!?

Marlous is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Marlous via marlous@effectgroep.nl.