Welkom bij

effectgroep*

internetbureau Amsterdam

Internetbureau Amsterdam? Welkom bij effectgroep*, het resultaatgerichte en creatieve internetbureau voor strategie, design en development van websites en applicaties. Vanuit ons kantoor Life, aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, werken onze digitale effectmakers aan communicatie-oplossingen voor Rijksoverheid, corporates, bekende merken en verenigingen.

One-stop

Digitale partner

Kenmerkend voor ons bureau is onze focus op resultaat. Jouw resultaat. We zijn jouw digitale partner. Dat begint bij strategie en jouw digitale roadmap van de komende jaren: samen groeien naar jouw online volwassenheid. Maar ook vraagstukken over de beste ontwikkelomgeving, API’s en conversie. Het fijne van effectgroep* is het one-stop principe. We zijn jouw internetbureau voor strategie, design en development én tegelijkertijd jouw contentpartner voor animaties, tekst, beeld.

Focus

Wordpress specialist

De afgelopen jaren hebben we tientallen websites gebouwd in verschillende ontwikkelomgevingen zoals Umbraco, WordPress en TYPO3. We hebben ons gespecialiseerd in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Hier hebben we nieuwe features en tools aan toegevoegd, die onze WordPress-versie nog dynamischer en gebruiksvriendelijker maakt. Deze specialisatie zorgt ervoor dat wij vrijwel al jouw digitale vraagstukken kunnen oplossen vanuit onze extended WordPress-omgeving.

Aandacht

Digitale marketing

Onze digitale effectmakers helpen je met online marketing, zodat je organisch en betaald goed vindbaar bent in Google en op social media. Van campagne-idee, copy en graphics tot campagne-management op Google Ads, LinkedIn, Facebook en Instagram. Lees hier meer over onze SEO en SEA expertise.

Ervaring

Sinds 1997

Effectgroep bestaat sinds 1997 en is uitgegroeid tot toonaangevend internetbureau met een mooie lijst vaste opdrachtgevers. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die techniek en creativiteit zien als middel om marketing- en communicatie doelstellingen te realiseren. Daag ze uit, net zoals De Kringen en Old Holland dat deden.

Digitale uitdaging?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl.