effectgroep*

Internetbureau Utrecht

Digitaal full service bureau

Welkom bij effectgroep*, jouw digitale partner voor strategie, design en development van websites, platforms en interactieve oplossingen. Met meer dan 25 jaar ervaring, 35 effectmakers en rugzakken vol kennis en ervaring zijn wij jouw creatieve partner voor online projecten.

Belofte

Niet zomaar effectgroep

Onze naam is niet zomaar effectgroep*. We maken digitale communicatie-oplossingen met écht resultaat. Dat is de belofte waar je ons bij ieder project aan mag houden. Vanuit kennis en met creativiteit zorgen we voor digitaal werk waar je echt wat aan hebt. Echt écht.

Eén adres

Full service internetbureau

We zijn jouw one-stop agency voor digitale projecten. Van strategie tot concept, van UX/UI tot webdesign en van development tot beheer en support. Je krijgt altijd een vast aanspreekpunt, zodat we de lijnen kort houden en efficiënt kunnen werken.

Heel veel

Interactieve producten

We bouwen maatwerk websites en platforms. Maar er is meer, heel veel meer. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van interactieve jaarverslagen en online jaarbeelden. Hiermee brengen we informatie tot leven en maken we content toegankelijk en interactief. Bekijk het jaarverslag van bijvoorbeeld onze opdrachtgever Youké.

effectcode*

Een krachtig platform

Wij zijn trots op onze ontwikkelaars. Een goede architectuur is de basis van alles. Websites bouwen we met effectcode*, onze eigen doorontwikkelde versie van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Onze versie is krachtiger, flexibeler en beschikt over extra features. Maatwerk software ontwikkelen we met .NET en diverse PHP-frameworks.

Inclusief

Online marketing

De grootste online uitdaging anno nu is aandacht van de juiste mensen voor jouw website, platform of campagne. Zet ons online marketing team aan het werk! Zij ontwikkelen een verrassende en effectieve strategie én zorgen voor media-inkoop en campagne-management. Lees meer over dit team.

Betrouwbaar

Sinds 1997

We zijn opgericht in 1997 en al jarenlang digitale partner van mooie merken, middelgrote en grote bedrijven en overheid en non-profit organisaties. Ons team bestaat uit enthousiaste communicatieprofessionals die code en creativiteit zien als effectief middel om marketing- en communicatie doelstellingen te behalen.

Marielle - COO - effectgroep

Zoek je een internetbureau uit Utrecht?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl.

Neem contact op