effectgroep*

Internetbureau

Digitaal bureau voor online succes

We maken websites en platforms waar je écht iets aan hebt. Echt écht. Als internetbureau hebben we alles in huis om je te helpen bij de ontwikkeling van een effectieve website. Maar ook voor online strategie en online marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een one-stop internetbureau? Maak dan kennis met onze digitale effectmakers, lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

One-stop

Strategie, webdesign, webdevelopment en hosting

Als full service internetbureau hebben we alle expertises in huis om van jouw digitale project een groot succes te maken. De disciplines in ons digitale team zijn: strategie, UX, UI, webdesign, webdevelopment en projectmanagement. Na oplevering van het project brengen we je digitale omgeving onder bij onze collega’s van Support.

Tikkie terug

Onze aanpak

We zijn geen webbureau dat bouwt om het bouwen. Dat merk je vanaf de eerste ontmoeting. We vragen je het hemd van het lijf en willen het programma van eisen helemaal scherp hebben. Tijdens een werksessie bij jou of bij ons op kantoor halen we net op en zoeken we antwoorden op al onze vragen. Daarna maken we het plan van aanpak, inclusief begroting en planning. Is dit akkoord? Dan gaan we aan de slag.

Tooling

Van Wordpress tot Sharepoint

We bouwen websites en platforms in WordPress, Craft en Umbraco. Voor intern gerichte platforms zijn we fan van Sharepoint. Voor zwaardere omgevingen wijken we regelmatig uit naar .Net. Als full service webbureau hebben we specialisten in huis die precies weten wat voor jouw online doelen het beste framework is. Op basis van het programma van eisen adviseren we je over de best passende ontwikkelomgeving en CMS.

Zichtbaar en vindbaar

Online marketing

Het relatief jonge speelveld van online marketing biedt enorme kansen aan merken en organisaties. Kansen om je boodschap onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Kansen om meer traffic en leads te genereren. Kansen om nog beter zichtbaar te zijn. Bij ons internetbureau werken online marketingspecialisten die weten hoe de hazen lopen. Zij bedenken en maken online content en campagnes met echt resultaat. Ontdek hier wat zij voor jou kunnen betekenen.

Zoek je een internetbureau?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl.