030 41 00 790

Marketingbureau
Amsterdam

Results-driven
Creative Agency

Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we aan effectieve en creatieve communicatie voor overheid, bedrijven en merken, mét effect. Met een liefde voor creatieve communicatie, digitale innovaties en merkactivatie ontwikkelen we websitescampagnes, live events en vormgeving.

STRATEGIE | CREATIE | PROJECTMANAGMENT

Wij zijn effectgroep, een full service marketing- en communicatiebureau uit Amsterdam. Onze creatieven, strategen en innovators zijn dagelijks bezig met het maken van effectieve campagnes, websites, live events en vormgeving. Van een creatieve brainstorm tot ontwikkeling van een response website, en van live evenement tot creatieve merkactivaties. Werken met onze project managers en online specialisten zorgt voor resultaat. Strakke planningen, heldere deadlines en vakinhoudelijke kennis maken verwachtingen waar. Waar je ons nodig hebt, zijn we er.

WE HETEN NIET ZOMAAR EFFECTGROEP

Dat we effectgroep heten is geen toeval. We maken reclame en marketing waar je écht iets aan hebt. Als marketingbureau in Amsterdam kennen we de markt in de regio en landelijk. Ons team van creatieven, strategen en innovators weten als geen ander dat het resultaat uiteindelijk telt. We zoeken naar oplossingen die ervoor zorgen dat de gewenste doelen bereikt worden. Van responsive website tot nieuwe huisstijl en van live event tot arbeidsmarktcampagne.

SINDS 1997

Effectgroep bestaat al sinds 1997 en is uitgegroeid tot volwassen marketingbureau in Amsterdam. We zijn getransformeerd van bureau voor eventcommunicatie naar full service creatief marketing- en communicatiebureau. We zien techniek en creativiteit als middel om marketing- en communicatie doelstellingen te bereiken. We hebben de ambities en energie van een start-up en helpen je graag met effectieve on- en offline communicatie en merkactivaties.

LIVE EVENTS

Onze roots liggen in de event branche. Denk je dat VR hot is? Probeer dan eens een Live event. Live Events zijn een effectief communicatiemiddel. Liefde voor Live noemen we dat. Van landelijke roadshow tot interne kick off. Wat ons betreft ben je vandaag nog welkom om te sparren over een creatief concept. Bekijk welke events we al organiseerden.

CAMPAGNES

Campaigning is about creating a change. Wij zijn er weg van. Van een on- en offline arbeidsmarktcampagne tot een creatieve campagne voor de lancering van een nieuwe kantoor. Als merkactivatie bureau kun je hiervoor goed bij ons terecht. Ons team van strategische specialisten denkt graag met je mee over je volgende campagne.

Results-driven creativity

VORMGEVING

Bij effectgroep werkt ook een team van creatieve vormgevers. Zij werken dagelijks de tofste ontwerpen uit voor online als offline marketing om doelgroepen en merken te activeren. Klaar voor een redesign anno 2017 voor al je communicatiekanalen? Onze grafische specialisten weten hoe ze vormgeven mét effect!

WEBSITES

Je online prescence moet kloppen. Op desktop, laptop en mobiel. Wij maken graag een responsive website voor je. Wil je voor verschillende devices een apart design, dan maken we een adaptive website. En als deze live is begint het online boosten pas echt, met een online marketing strategie. Ons online team van webdevelopers, webdesigners en online marketing professionals gaat graag met je om tafel zitten om je website weer helmaal up-to-date te maken.

Marketingbureau nodig?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl of bel haar op 030 41 00 792.
Kom eens langs!