effectgroep*

Marketingbureau Amsterdam

Jouw creatieve marketingpartner

Zoek je een marketingbureau in Amsterdam? Welkom bij effectgroep*! Na 25 jaar in het vak mogen we best zeggen dat we een creatieve, solide en professionele partner zijn voor online en offline reclame, marketing en events voor bedrijven, merken en overheid.

One-stop

Marketingbureau

Wij zijn een full service marketingbureau met opdrachtgevers en projecten in en rondom Amsterdam.  Het unieke is dat we alles in huis hebben voor jouw communicatievraagstuk. Van strategie, advies en onderzoek tot het maken van de communicatiemiddelen. Als opdrachtgever werk je altijd met een vast contactpersoon en een vast team, zodat je snel schakelt en we efficiënt en effectief samenwerken.

Sterk in

Diverse branches

De afgelopen jaren hebben we een mooi portfolio opgebouwd met werk uit diverse branches. We werken voor mooie merken zoals HP en Netlfix. We hebben diverse opdrachtgevers in het zorg- en overheidsdomein, zoals Youké, Gemeente Zeist en Ministerie van Binnenlandse Zaken. Ook zijn we goed thuis in de sectoren zakelijke dienstverlening, IT, pharmacie, engineering en media & entertainment.

Denkkracht

Strategie & Advies

De kleur zwart in onze huisstijl is niet voor niets gekozen. Eigenlijk is zwart geen kleur. Zwart symboliseert het maken van keuzes, het ontdekken van jouw eigen weg. Onze adviestak houdt zich bezig met het ontwikkelen van communicatiestrategieën en het geven van strategisch en tactisch advies.

Creatie

Idee & Concept

Soms heb je alles in huis…, behalve dát idee waarmee alles klopt en in verbinding is. Onze creatieven helpen je aan dat onverwachte idee, het overkoepelende concept. Prijswinnende en internationaal erkende concepten uit onze koker zijn o.a. het BrandDeli Catwalk Diner en het online Ondernemerscollege van Baker Tilly.

Maakkracht

Productie van middelen

Wat we bedenken, kunnen we maken. We beschikken over een team van ruim 30 effectmakers die alles in huis hebben om jouw marketingmiddelen te maken, van POS-materiaal tot campagne-website en van signing tot webdesign.

Impact

Campagnes

Campaigning is about creating a change, zeggen de Engelsen. Eigenlijk geldt dat sowieso voor communicatie: het beïnvloeden van gedrag. Wij hebben er een sport van gemaakt om met campagnes écht resultaat te behalen. Echt écht. Kom langs en maak kennis met ons campagneteam!

Kennismaken?

The proof of the pudding

Wil je ons écht leren kennen? Kom dan gerust naar Life, ons markante kantoorgebouw direct naast Creative Valley. Uiteraard kan kennismaken ook digitaal of komen we bij jou langs. Misschien zit jouw marketingbureau wel langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam?

Marketing bureau nodig?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl.