effectgroep*

Website laten maken

Internetbureau effectgroep* uit Utrecht

Wil jij een website laten maken? Wij zijn het creatieve digitale bureau uit Utrecht voor strategie, design en development van websites waar je écht wat aan hebt. We hebben alles expertises in huis, van UX tot copy en van SEO tot development. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Full service

Jouw digitale partner

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale communicatiemiddelen die conversie opleveren. Bijvoorbeeld sales leads of sollicitanten. De start van ieder digitaal project is onze Creative Brief. Daarin formuleren we samen met jou de uitgangspunten, uitdagingen, context en doelstellingen van de website. Daarna gaan we aan de slag met de strategie en user experiences. En die vertalen we door naar design en development. Wil jij weten hoe onze Creative Brief er uit ziet? Stuur dan een mailtje naar Marielle!

Funnels

Websites die werken

We maken websites waar je écht iets aan hebt. Daarom werken we met digitale funnels die de bezoekersreis stapsgewijs beschrijft en verbindt aan content en design. En daarmee bereiken we conversie.

Nudging

En extra aandacht besteden wij aan ‘nudging’. Dit is het (onbewust) beïnvloeden van gedrag van bezoekers. Bijvoorbeeld door slimme teksten die de bezoeker een duwtje in de rug geeft om tot actie over te gaan. En met interactieve content die zorgt voor een digitale beleving. Wil jij een website waar je écht wat aan hebt? Mail simon@effectgroep.nl voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Gevonden worden

Digital marketing

We zijn full service en hebben online marketing specialisten in huis. Bijvoorbeeld voor SEA (Google Ads), SEO-advies en SEO-implementatie, display advertising en social media marketing.

Consultants

Onze consultants adviseren over de meest effectieve online marketing strategie, gebaseerd op het online gedrag van jouw doelgroep. En weer andere collega’s ontwikkelen interactieve content voor online marketing campagnes op het Google Platform en social media. Zoek jij een digitale marketing partner? Neem dan contact met ons op!

Platform-vrij

Development

Als full service internetbureau ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden we websites voor tientallen organisaties. We ontzorgen van A tot Z. Dat begint met UX en webdesign en eindigt bij zorgeloze hosting. We ontwikkelen onder andere in WordPress en maken ook websites met andere platformen en frameworks zoals Craft en Umbraco. En hebben we de kennis van het door jouw gewenste framework niet in huis? Dan zoeken we een partner of werken we met jouw ontwikkelaar.

Idea website development

Website laten maken?

Mariëlle is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Mariëlle via marielle@effectgroep.nl.