service

Branding

Voor merken van nu.

Wij zijn er voor merken van nu. Van positionering tot contentstrategie en van visual design tot online campagnes. Ruim 35 effectmakers werken vanaf één creatieve vloer voor wereldse merken, bekende corporates, goede doelen, maatschappelijke instellingen en overheid.

Blended agency

We zijn een blended agency met een veelzijdige creatieve vloer met specialisten die samen werken aan het succes van merken van nu. Van merkstrategie tot conceptcreatie en productie van content. Ons team bestaat uit seniors die begrijpen waar merken vandaan komen en young professionals die weten waar merken naartoe moeten.

Je bedenkt het niet

Campagnes, concepten, merken en content ontwikkelen we met open vizier. Geen gebaande paden bewandelen, wel onontdekte mogelijkheden onderzoeken. We leveren liever niet wat opdrachtgevers ons vragen, maar komen met oplossingen die ze nodig hebben om vandaag relevant en aantrekkelijk te zijn.

En dat werkt! Deze benadering heeft ons de topnotering in de FONK150 opgeleverd, als het beste designbureau van Nederland. Het onderstreept onze kracht om unieke, impactvolle ervaringen te bedenken en creëren. De scores voor effectiviteit (8,69) en creativiteit (8,71) laten zien dat we innovatief zijn én resultaten leveren die ertoe doen. Een erkenning die past bij onze missie: merken van nu laten schitteren.

Sparren over jouw merk?

Ga eens in gesprek met Marlous via marlous@effectgroep.nl of 030 41 00 790

Zij vertaalt jouw merkuitdaging naar een oplossing vanaf onze creatieve vloer.