Effectgroep* voor derde keer op rij nummer één in de MT1000

In het jaarlijkse onderzoek van MT/Sprout

We kunnen het bijna niet geloven. Maar we zijn het weer! Onze creative agency voor marketing, communicatie en events is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot beste dienstverlener in de categorieën communicatieadvies en eventmarketing. Door elke dag te streven naar het allerbeste, mogen we ons opnieuw nummer 1 noemen.

Simon Renes - CEO - effectgroep
Simon Renes | CEO (founder) | E-mail Simon
MT1000 effectgroep

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Elk jaar vraagt MT/Sprout een panel van ruim 5000 zakelijke beslissers om hun ervaringen over bedrijven te delen waar ze mee hebben samengewerkt. Effectgroep* mag zich voor de derde keer op rij beste dienstverlener van het jaar noemen, in twee categorieën. We vieren deze hattrick in het jaar dat we ook 25 jaar bestaan.

We hebben dit jaar ontzettend veel om trots op te zijn. We vieren ons 25-jarige bestaan, groeien in omvang en houden vast aan de continuïteit en kwaliteit waar we als bureau om bekend staan. Om voor het derde jaar op rij zo’n prachtige waardering te krijgen van opdrachtgevers vinden we ongelofelijk.

Simon Renes eigenaar effectgroep*

Over effectgroep*

Effectgroep* is dé creative agency uit Utrecht voor marketing, communicatie en events. Met de diepgewortelde belofte communicatieoplossingen te ontwikkelen die écht werken. Of het nu gaat om een scherpe strategie, een sprankelend design of een internationaal evenement. We hebben alle expertise in huis om écht resultaat te leveren. Dat doen we voor onder andere HP, Spieren voor Spieren, Kwantum, Leen Bakker, RTL, MantelzorgNL en Rijksoverheid.

Over MT1000

Het MT1000-onderzoek, uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation, heeft zakelijke beslissers gevraagd om hun ervaringen met zakelijke dienstverleners in Nederland te delen. Deze beoordelingen hebben geleid tot de berekening van de Net Promotor Score, die de basis vormt voor de MT1000-ranglijst. Daarnaast werden de leveranciers ook beoordeeld op drie essentiële aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

Drijfveer

Hadden we al gezegd dat we trots zijn? Op de prachtige groep effectmakers die elke dag opnieuw streven naar het allerbeste voor onze klanten en trots op onze opdrachtgevers voor hun vertrouwen. Simon: “We zijn ontzettend dankbaar en trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Deze overwinning voelt als een prachtig compliment en drijfveer om te blijven knallen.”

Wil je samen met ons je volgende successen behalen?

Neem contact op met Simon via simon@effectgroep.nl en ontdek onze winnende mentaliteit.