Marketing as a Service

Ontmoet Coco. Jouw nieuwe communicatiecollega

Mogen we je voorstellen aan Coco? Jouw nieuwe communicatiecollega. Een collega die voor, achter en naast je staat bij jouw marketing- en communicatieuitdagingen. Een collega die een duidelijk plan opstelt én de uitvoering coördineert. En dat doet Coco niet alleen, maar met een horde aan professionals achter zich. Laten we duidelijk zijn: Coco gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Aangenaam!

Een merk is een levend wezen. Het product van duizend kleine gebaren.

Michael Eisner voormalige CEO van The Walt Disney Company

Het marketingcommunicatielandschap is in de loop der jaren ontzettend veranderd. Er is geen one-size-fits-all meer om doelgroepen te bereiken. Er komen kanalen bij, er vallen kanalen af, behoeftes veranderen en de concurrentie is groot. Je moet uitblinken als merk. Dit vraagt om een professionele aanpak. Tijd, dedication en betrokkenheid. Een flinke uitdaging, want hoe richt je dit in binnen jouw organisatie? Precies daar komt Coco om de hoek kijken.

Uitbesteden

Met Coco kies je ervoor om een deel van je marketing- en communicatieactiviteiten uit te besteden. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een content- of merkstrategie, vernieuwde huisstijl, het optimaliseren van de website en beheren van je social-mediakanalen.

Samen werken aan resultaat

Coco neemt veel werk uit handen en denkt vanuit jouw merk. Maar kan niet zonder jouw input. Want samen werken we aan echt resultaat. Echt écht! Op zo’n manier dat je zelf de regie houdt en volop betrokken blijft.

Stappen naar succes

Je bent overtuigd. What’s next? We gaan met elkaar op onderzoek uit. Op jouw kantoor. Om sfeer te proeven. We verdiepen ons in jouw bedrijf, jouw doelstellingen en ambities. Achterhalen wat je écht nodig hebt. En hoe daar invulling aan kan worden gegeven.

Vervolgens trekken we ons even terug en stellen een plan op. In dat plan staat hoe we Coco het meest efficiënt kunnen inzetten. Aansluitend stellen we een Coco samen. Elke Coco is namelijk uniek.

Plan akkoord en Coco aangenomen? Dan gaan we naar de uitrol. Coco coördineert de boel. Op de werkvloer, maar ook achter de schermen en stuurt aan en bij daar waar nodig. Jij hebt contact met Coco, zij stuurt de overige professionals aan. Scheelt jou weer tijd!

De vier grootste voordelen

  1. Coco is all-in-one en heeft altijd een groot team met diverse expertises dichtbij
  2. De marketing- en communicatiebranche kent geen geheimen voor Coco
  3. Is betrokken, zonder oogkleppen
  4. Geen gedoe
online marketing

Coco kan het niet alleen

Afhankelijk van doelstelling en budget wordt Coco samengesteld. Houd er dus rekening mee dat Coco veel kan, maar niet alles. Het is daarom belangrijk om tijd en budget beschikbaar te houden voor bijvoorbeeld media-inkoop, een fotograaf  of een specialistische tekstschrijver.

Wil jij weten wat Coco voor jouw merk kan betekenen?

Wil jij weten wat Coco voor jouw merk kan betekenen?

Neem contact op met Marlous via marlous@effectgroep.nl