030 41 00 790

Waar komen jullie
toch vandaan?

Zo oud als vader Abraham zijn we niet, maar effectgroep is born in 1997. De charismatische en inspirerende oprichter Simon (dit moest er in van hem, in ruil voor een jaar lang vrijmibo’s) startte het bureau vanaf een zolderkamertje in het midden van het land.

De eerste jaren richtte effectgroep zich op de productie van grootschalige events in Nederland en Europa. Enkele (prijswinnende) successen zijn het BrandDeli CatwalkdinerFox Beyond the ScreensAlliander Pop Up Museum en recentelijk de HP 4D bioscoop.

Met het verstrijken van de jaren werd het bureau steeds volwassener, en Simon ook. Hij raakte meer en meer gefascineerd door de kracht van communicatie en besloot onder dezelfde effectgroep-vlag het arsenaal aan effectieve communicatie wapens uit te breiden van één (events) naar drie: live, digital en offline. Mooie en effectieve opdrachten zijn het tweewekelijkse online Ondernemerscollege van Baker Tilly Berk (met inmiddels honderdduizenden online views) en de crossmediale arbeidsmarktcampagne “Word jij mijn luisterkampioen” voor Quarijn. Ook zijn wij preferred partner geworden voor alle vormgeving voor de Gemeente Zeist. En ontwikkelen we mooie websites voor meesterlijke merken zoals Old Holland.

Inmiddels zijn we 20 jaar verder. Onder de effectgroep-vlag werken 30 communicatieprofessionals vanuit ons kantoor in Utrecht. De missie van het bureau is én blijft om opdrachtgevers succesvol te maken met communicatie waar ze écht iets aan hebben. Echt, echt.

Wil je ons mooiste werk bekijken?
Bekijk het hier

Het hele verhaal horen?

Simon kan je er alles over vertellen.
Mail Simon via simon@effectgroep.nl of bel hem op 030 41 00 790.
Kom eens langs!