Gevonden worden in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedere organisatie wil bovenaan in de relevante zoekresultaten van Google belanden. Maar dat gaat niet vanzelf en de concurrent zit ook niet stil. Laat ons je daarom helpen. Wij kennen de meest actuele algoritmen, hebben de meest geavanceerde tools en zien voor elke website kansen om de vindbaarheid te verbeteren. We optimaliseren de techniek van je website en maken de content Google-friendly. Wil je je veroverde positie in Google vervolgens niet kwijtraken? Dan blijven onze effectmakers je website doorlopend monitoren en verbeteren.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een gratis SEO-analyse inclusief adviesgesprek aan ter waarde van € 695,00!

Het mooiste verkeer is gratis verkeer

SEO-audit (analyse & advies)

Wij verbeteren jouw vindbaarheid aan de hand van de gouden SEO-driehoek: techniek, content en performance. Onze effectmakers checken en testen je website op meer dan 60 punten. We analyseren bijvoorbeeld de onderliggende techniek en codes, de documentopbouw en -structuur, (back)links, het gebruik van relevante zoekwoorden, eventuele landingspagina’s en tags. De uitkomsten maken we inzichtelijk in een helder rapport waarbij we in duidelijke taal vertellen waar je kansen liggen.

SEO: de gouden driehoek
Blijf de concurrentie voor

Concurrentie- en keywordanalyse

Onze effectmakers hebben de kennis en tools in huis om dagelijks analyses te maken van SEO-scores van jou én je concurrenten. We vergelijken onder andere Google Authority, zoekwoorden, landingspagina’s en backlinks. Je krijgt van ons een Plan van Aanpak om op belangrijke keywords hoog te scoren en de concurrentie voor te blijven. Door verbeteringen in techniek en content zorgen we dat je telkens beter gevonden wordt in Google.

Wil je weten waar je staat? Vraag een vrijblijvende keyword-analyse aan.

Concurrentie- en keywordanalyse
Wij regelen het voor je

Technische en contentaanpassingen

We geven niet alleen helder advies in duidelijke taal, we kunnen het natuurlijk ook doorvoeren. We voeren de technische quick wins door en optimaliseren de content. Onze effectmakers schrijven ook long copy, short copy en micro copy (lees onze blog) die jouw SEO-scores flink verhogen, lekker weglezen en je conversie verhogen. Laat dat gerust aan ons over.

Zoekmachine optimalisatie
SEO is een werkwoord

Performance

Als je niet te vinden bent word je niet gevonden, zo simpel is het. Zoekmachineoptimalisatie is dus de fundering onder je online presence. En het is niet iets dat je even op een namiddagje doet en daarmee klaar. SEO verdient doorlopend je aandacht, het is een continu proces. Google wordt steeds slimmer, je concurrenten vaardiger en voor je het weet sta je weer op pagina 3. Start daarom nu de samenwerking met effectgroep* voor een continu, optimaal resultaat.

Inter

Wil je sparren over zoekmachine optimalisatie?

Ilke is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Ilke via ilke@effectgroep.nl of bel haar op 06-24991855.