effectgroep*

Online Evenement Organiseren

Meer bereik en deelbare digitale content

De afgelopen jaren hebben steeds meer organisatie online events ontdekt om hun interne of externe doelgroep te bereiken. En terecht! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van online events, van creatief concept tot opnameleiding.

Alle expertises

Onder één dak

We zijn een creative agency uit Utrecht. Eén van onze expertises is het bedenken en produceren van online events voor overheid, b2b en merken. HP, Baker Tilly, Ad Alliance en diverse Ministeries gingen je voor. Je vindt bij ons alles onder één dak zodat je volledig ontzorgd wordt.

Concept

Programmaformat

In welke vorm serveren we de boodschap aan jouw doelgroep? Op basis van jouw wensen, eisen en doelen ontwikkelen onze programmamakers een format dat hier het beste bij past. Technisch is bijna alles mogelijk, dus ook voor jouw specifieke situatie bieden we altijd een creatieve oplossing waarmee we jouw verhaal goed over de bühne krijgen. Van talkshow tot feel good show!

1+1=3

Online + live = hybride

Wij zien steeds meer vraag naar hybride congressen en evenementen. Hiermee combineer je het beste van twee werelden. Gasten die fysiek aanwezig zijn profiteren van de voordelen zoals netwerken. En met de livestream bereik je een grotere doelgroep (en wat dacht je van de enorme hoeveelheid content die je daarna kan gebruiken voor je social media kanalen, nieuwsbrief en website). Productioneel heeft het wel consequenties om beide doelgroepen de optimale beleving te serveren, maar daar zijn wij voor!

Online Evenement Organiseren?

Kirsten is er voor je en heeft antwoord op al je vragen!
Mail Kirsten via kirsten@effectgroep.nl.