Mooi merk

Rolande

Frontrunner in clean fuel

Toekomstbestendige merken. Daar hebben we bij effectgroep* een zwak voor. Merken die de wereld beter maken en de gevestigde orde uitdagen om te innoveren. Rolande is zo’n merk. Zij streven naar de schoonste, economisch haalbare brandstof in de transportsector. Op dit moment is dat LNG. En in die markt is Rolande front runner.

 

Vraag

Duurzaam bouwen

Rolande werkt stap voor stap aan fossielvrij wegtransport. En bouwt dagelijks aan een duurzaam merk. Daarom zocht zij een vaste designstudio voor hun marketing, branding en advertising. We kenden elkaar van een eerder project (videocampagne). Dus een afspraak met ons designteam was zo geregeld. En dat bleek het begin van een stevige samenwerking!

 

Rolande Motion graphic design
Bewaker

Van alle merkgebaren

Een merk is het product van duizend kleine gebaren. Wij bewaken het merk Rolande alsof het ons eigen merk is. We zorgen voor consistentie en samenhang in alle designs, tot op de laatste pixel of druppel inkt.

Van branding van de tankstations en instructieboekjes voor chauffeurs tot animaties en infographics. We houden de lijnen kort en werken efficient. En dat sluit perfect aan op het duurzame karakter van Rolande!

effectmakers

Team

Deze designers werken regelmatig voor het mooie merk Rolande.

Ronald - grafisch vormgever - effectgroep
Ronald van Spanjen
Grafisch Vormgever
Corianne Visser
Grafisch Vormgever
Anouk - grafisch vormgever - effectgroep
Anouk Dijkstra
Art Director

Onze designstudio leren kennen?

Neem contact op met Mariëlle via marielle@effectgroep.nl

Dat wordt altijd een waardevol gesprek!