effectgroep*

Welkom bij effectgroep*, het congresbureau in Utrecht

Een congres is een belangrijke bijeenkomst die goed geregeld moet zijn. Van uitnodiging tot registratie, aankomst en ontvangst, inhoudelijk programma en subsessies, tot catering en logistiek.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van congressen voor het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. Ons congresbureau houdt kantoor in Utrecht. We werken landelijk en organiseren congressen in alle grote steden, zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch.

Congresorganisatie

Ons congresbureau ondersteunt je in alle facetten van een congres. Jij bepaalt waar je ons voor inschakelt. Bijvoorbeeld de logistieke en technische productie, communicatie met workshopleiders en sprekers, contentcreatie, aansturing van leveranciers en het verzorgen van het registratietraject. Je krijgt één vast aanspreekpunt binnen ons congresbureau, wij waarborgen altijd de continuïteit met een projectteam met meerdere collega’s. We maken heldere planningen, rapporteren wekelijks over de voortgang, verzorgen het financieel (inkoop)management en zijn verlengstuk van jouw organisatie. Vooraf maken we goede afspraken over de scope van de opdracht en taken en verantwoordelijkheden die bij ons congresbureau liggen.

Leidend in de organisatiefase is het draaiboek dat wij voor jou, de sprekers, locatie, catering, alle betrokken partijen en onszelf maken. De kleinste details worden hierin verwerkt, zodat we niets aan het toeval overlaten.

Deelnemersregistratie

Bij het organiseren van een congres is er veel aandacht (nodig) voor deelnemersregistratie. Met onze congresregistratiewebsite bieden wij jou een praktische oplossing voor het registratietraject. Op de website staat alle informatie over jouw congres, de congreslocatie, het vervoer, tijden, programma en workshops. Aanmelden (en afmelden) is een fluitje van een cent en vanuit de portal verzend je in een handomdraai mailings naar de genodigden. We demonstreren je graag de mogelijkheden.

cases

Bekijk ons mooie werk

Van inhoudelijk congres tot interne kick-off. Ons roze eventhart gaat er nog steeds sneller van kloppen. Bekijk onderstaand een selectie uit ons mooiste werk.

Begeleiding tijdens het congres

Vanaf de opbouw tot de laatste afbouw kun je een beroep op ons doen. We ontzorgen je door het aansturen van alle partijen op de dag zelf en volgen het draaiboek van minuut tot minuut. Wil je op de dag zelf een aansturende of uitvoerende rol vervullen, dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Congreslocaties, sprekers en contentcreatie

Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en netwerk helpen wij jou graag met het zoeken naar een congreslocatie, inspirerende sprekers en een professionele dagvoorzitter. Ook zijn wij graag jouw adviseur of meedenkende partner op het gebied van content (presentaties, video, workshops) en communicatie (signing, communicatiemiddelen).

Congresbureau in Utrecht nodig?

Neem contact op met Kirsten via kirsten@effectgroep.nl of bel haar op 030 – 410 0790